Kurs vår 2018

Våren 2018 kommer vi i TSKU til å tilby ulike kurs på ulike nivåer. Alle kurs i år vil være i de nye klubblokalene til sjakklubben helt øverst på Veitasenteret. Kursene er som følger:

Sjakkurs 2:    Sjakkurs 2 er et begynnerkurs for barn i alle aldre. Dette kurset er oppfølgeren til kurs 1 høst 2017. Dette kurset vil bli ledet av tvillingene Edit og Monika Machlik som er blant Norges beste på damesiden og spilte blant annet for Norge under Sjakk-OL i Tromsø. Kurset vi foregå på mandager mellom klokka 17:30 – 18:30. Oppstart mandag 8.1.

Kurset vil vare over 12 kvelder og ha boken Sjakkskolen 2 som utgangspunkt.

Sjakkurs 4:    Sjakkurs 4 er et kurs for barn som har spilt sjakk i ett års tid og som har vært gjennom Sjakkskolen 1, 2 og 3. Kurset vil bli ledet av Benjamin Halvorsen og Gunnar Lund som begge er unge og lovende talenter som har spilt sjakk i mange år og deltatt på flere internasjonale turneringer. Kurset vil foregå på tirsdager mellom klokka 18:00 – 19:30. Kurset vil vare over 12 kvelder. Oppstart tirsdag 9.1.

Sjakkurs 6:    Sjakkurs 6 krever at man har spilt noen turneringer og er godt kjent med reglene og gangen i et sjakkparti. Kurset vil bli ledet av Mads Vestby-Ellingsen som med en rating på 2148 er en av klubbens fremste spillere og største talenter. Kurset vil foregå på mandag mellom klokka 18:30-20:00Oppstart mandag 8.1.

Kurset varer 12 kvelder.

Sjakkurs 8:    Sjakkurs 8 krever at man har spilt flere turneringer og har fått en stor forståelse og interesse av sjakk. Kurset vil bli ledet av Trond Romsdal som er en erfaren instruktør som har holdt kurs i klubben i over 20 år. Kurset vil foregå på tirsdag mellom klokka 19:00 – 21:00Oppstart tirsdag 9.1.

Sjakkurs 2 for jenter: Sjakkurs 2 for jenter er et nytt tilbud for jentene i klubben vår. Ettersom TSKU ønsker å satse på et større miljø for våre jenter så vil det være eget kurs for disse. Kursene vil være ledet av Edit og Monika Machlik som vil ha kurset på onsdager mellom klokka 17:30 –  18:30 og vil ha Sjakkskolen 2 som utgangspunkt i undervisningen. Oppstart onsdag 10.1.

Kurset vil vare over 12 kvelder og ha boken Sjakkskolen 2 som utgangspunkt.

Treningsgruppa: Treningsgruppa vil denne våren bli ledet av IM Benjamin Arvola som det siste året har hatt noen fantastiske resultater. 24-åringen jobber for tiden beinhardt med å få GM-tittelen og de som vil være med på treningsgruppa er så heldige å få bli med på reisen. Treningsgruppa er åpen for de som har fullført alle ti kursene som vi tilbyr i TSKU, og vil foregå på tirsdager mellom klokka 19:30 – 21:30Oppstart tirsdag 9.1.

Kursene koster kr 1000,- per halvår for kurs 1-6 og kr 1500,- per halvår for kurs 7-10 samt treningsgruppa. Avgiften inkluderer medlemsskap i klubben. Les mer om medlemsskap i TSKU.

Påmelding og betaling gjøres i nettbutikken.

For mer informasjon, kontakt styret – styret [at] tsku [dot] no.

Husk også å melde deg inn i facebokgruppa SjakkTromsø_Medlemmer: https://www.facebook.com/groups/sjakkmedlem/ Her kommer all info om kurs og turneringer!

På Sjakk Tromsø på facebook kan du se bilder fra turneringene!

Comments are closed.